About

Flag_2Словени, браћо и сестре, позивамо Вас да се придружите друштвено-политичком покрету „Словенског уједињење и препород!“ Наш покрет заправо ради више од 10 година, а законски је регистрован у Министарства правде Руске Федерације и од тренутка када је званично регистрована представља међу регионални покрет.

Наш покрет није опозиција, и није конформистички, делујемо искључиво у смислу интереса Словенских народа, древне словенске религије и традиције, Србије, Русије и осталих аутохотних Словенских народа и држава.

Главни циљеви нашег покрета:

1). Уједињење и оживљавање аутохтоне државе српског и руског, аутохотних словенских и осталих народа са фокусом на уједињењу древних словенских народа,Родну веру и мултиполарности света.

2). Комбинујемо све братске словенске и друге пријатељске аутохотне народе око нас, а који виде све словенске, српски и руски народ као пријатеље и перспективу за здравије друштво.

3). Јачање Србије, Русије и осталих аутохотних словенских народа и држава. Јачање словеског света, изградња здравог, функционалног, одрживог мултиполарног друштва.

Наш слоган гласи:

За нацију и домовину !!!
Без олигарха !!!